Kalıcı makyaj uygulaması (mikropigment uygulaması), doğal mineral ve bitki pigmentlerinin deri yüzeyine steril ve tek kullanımlık iğnelerle yerleştirilmesidir.

Kliniğimizde hijyenik koşullar altında; kalıcı kaş şekillendirme uygulaması, kalıcı dudak şekillendirme uygulaması ve kalıcı eye-liner uygulaması yapılmaktadır.

Kalıcı Kaş Şekillendirme Uygulaması

Kalıcı makyaj kaş uygulamalarıyla, belirgin olmayan dökülmüş kaşlar gür gösterilebilir, yoğunluğu arttırılabilir, kısa kaşlar uzatılabilir, bozuk kaş şekli yayı vurgulanarak güzelleştirilebilir. Kaş şekillendirme uygulamalarıyla, uzun bir yüz daha oval, yuvarlak yüz daha dar, bitişik gözler daha ayrık, ayrık gözler daha yakın gösterilebilir.

Kalıcı Eye-Liner Uygulaması

Kalıcı eye-liner uygulaması, göz çevresine uygulanan bir işlemdir. Üst alt göz kapaklarına kirpiklerin içlerine yapılır. Gözlerin daha belirgin olmasını sağlar muhtelif renkler kullanılabilir.Eye-liner uygulaması ile büyük gözler daha küçük, bitişik gözler daha ayrık, küçük gözler daha büyük gösterilebilir. Bu kalıcı uygulama sayesinde sürekli makyajlı ve bakımlı görünebilirsiniz.

Kalıcı Dudak Makyajı Uygulaması

Kalıcı dudak makyajı uygulaması dudak rengi solgun olan kişiler için ideal bir uygulamadır. Kalıcı makyaj ile dudak şekli vurgulanıp belirginleştirilebilir veya değiştirilebilir. Dudak çevresi düzeltilerek dudaklar daha dolgun gösterilebilir.

Uygulama sırasında hafif bir batma hissi oluşur. Bölgede oluşabilecek rahatsızlıkları en aza indirmek için lokal anestezik krem uygulanır. Seans süresi 30-60 dakika aralığındadır.  Mükemmel bir mikro pigmentasyon için 2-3 seans gerekir. Seanslar ayda bir tekrarlanır.

Kalıcı Makyaj Kimlere Uygulanamaz ?

  • Kanama ve pıhtılaşma bozukluğu olan kişilere
  • Şeker hastalarına
  • HIV Virüsü taşıyan kişilere
  • Hemofili hastalarına
Open chat
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
TIKLA ARA