Hepimizin özel ve güzel bir telaşı başlar iken düğün hazırlıklarında gelin saç tasarımları kaçınılmaz bir detaydır. Bayanların hayali düğününde güzel bir tasarım ile tasarlanmış saça kavuşmaktır. Bu tasarımlar tesettürlü gelinlerimiz için farklı bir boyuta geçmektedir. Daha fazla uğraş gerektirmektedir ve özel bir tasarım ile güzel bir çalışma istemektedir. Gelin adaylarımız saç, duvak, çiçek üçlüsü kombini rahatlıkla yapabilirken tesettürlü gelinlerimiz kumaş, bone, duvak, çiçek dörtlüsünü kullanmak durumunda kalmaktadırlar.

Açık gelin adaylarımızın saç tasarımlarında verdikleri görüntüyü kapalı gelin adaylarımız da Türban Gelin Başı Tasarımı kumaş şekillendirme tasarımı ile göstermektedir. Buda neredeyse iki katı tasarım uzmanlığı gerektirmektedir. Her zaman aynı stres yaşanmaktadır.

Açık gelin adayları saçlarına kolaylık ile şekil verdirir iken tesettürlü gelinlerimiz model bulmakta çok zorlanabiliyorlar.

Tesettür Gelin Başı Modeli Seçerken Nelere Özen Göstermeliyiz?

Tesettürlü iseniz saç tasarım modelinizi basık olarak tercih etmeniz durumunda gelin başı uygulaması yapıldıktan sonra yüzünüzde basık olarak görülebilir ve bu kötü bir görüntüye yol açarak sizleri üzebilir.

Kuaförünüzün güzel bir hesaplama ile saçınızın Türban Gelin Başı Tasarımı yapmadığı taktirde bütün saç tasarımınız kolay bir şekilde bozulabilir. Kumaşınızın görüntüsü çabuk bozulma gösterebilmektedir.

Bizler yıllar süren kuaför tecrübemiz ile sizler için yaz veya kış mevsimi fark etmeksizin saçınızın kapalı kalacağını göz önüne alarak terleme payınızı düşünmekte ve ona göre tasarımlar yapmaktayız.

Open chat
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
TIKLA ARA